tirsdag den 8. december 2015

Ballerup Boulevard på dvd - til salg


Det er stadig muligt at købe Ballerup Boulevard på dvd. Send en mail til mail@babyfilm.dk - så får du yderligere informationer.

mandag den 26. oktober 2015

FILMNOTER til salg

BABYFILM har overtaget restlageret af FILMNOTER og sælger ud:

Pris:
1 eks. 100 kr. inklusiv forsendelse
2 eks. 150 kr. inklusiv forsendelse
3 eks. 200 kr. inklusiv forsendelse

Bestil:
mail@babyfilm.dk

Lektørudtalelse:
Den danske forfatter og instruktør Linda Wendel har efterhånden fået opbygget et flot CV bestående af en række kritiker roste film. En af hendes seneste film One shot, 2007 modtog en fornem pris ved Moskvas Filmfestival og er i lighed med de fleste af hendes øvrige film, lavet helt uden filmstøttekroner. Filmnoter er en guide, der step-by-step beskriver, hvorledes man gennemfører en low-budget filmproduktion. Man får blandt andet klarhed over processen med at lave et velfungerende manuskript, og hører naturligvis en del om kunstneriske overvejelser herunder casting, lyd, locations, kamerateknik, klipning etc. Det hele er skrevet i et letforståeligt sprog, og dette kombineret med Wendels mangeårige erfaring, gør at man let føres ind i de processer, som ligger til grund for filmproduktion. De fleste af kapitlerne afsluttes med et spørgsmål med plads til at skrive sine egne noter.


onsdag den 11. februar 2015

Ballerup Boulevard på dvd TIL SALG



Ballerup Boulevard er udgivet på dvd i et begrænset oplag. Der er stadig enkelte eksemplarer til salg. Hvis du er interesseret så send en mail til mail@babyfilm.dk

torsdag den 29. januar 2015

Filmen One Shot er stadig tilgængelig på dvd og streaming.


Dejligt når ens filmproduktioner er tilgængelige, her One Shot fra 2008...... Da filmen havde premiere i 2008 var den oppe i en enkelt biograf, men  One Shot har overlevet på dvd og streaming. i dette øjeblik bliver den anbefalet af FILMSTRIBEN's brugere, Og det er ikke nogen hemmelighed at filmen er skudt i et take, uden snyd (stik den Birdman :))
Man kan læse om tilblivelsen i bogen Filmnoter.

tirsdag den 20. januar 2015

Ballerup Boulevard bliver vist på Blågårdens Bibliotek



Ballerup Boulevard bliver vist på Blågårdens Bibliotek, Nørrebro
Jeg indleder med noget om 80'erne, om produktionen o.s.v.
Det sker den 10 marts klokken 19.